Probar d.o.o. je firma osnovana 2009. godine u Beogradu čija je osnovna delatnost distribucija pića u HoReCa kanalu. Dinamičan razvoj firme osnovane u vreme velike neizvesnosti i rizika, pokazatelj je upornosti i odgovornosti Probar tima.

Kontinuirani rast firme u stopu prati entuzijazam i profesionalizam nekolicine mladih ljudi. Naša komparativna prednost, s obzirom da poslujemo na tržištu savršene konkurentnosti, je najpovoljniji odnos cena proizvoda i kvaliteta usluge koju pružamo.

Pored standardne ponude pića domaćih proizvođača, možemo vam ponuditi i ekskluzivna pića svih većih svetskih brendova koji posluju na našem tržištu. Od osnivanja firme do danas, mreža klijenata se nezaustavljivo proširuje i trenutno snabdevamo više od 300 ugostiteljskih objekata na području Beograda.

Bogat prodajni asortiman, tačnost i isporuka u najkraćem roku čine nas pouzdanim partnerom.

Iz asortimana bismo izdvojili kolekciju žestoka pića, najbolja vina na tržištu, kao i najbolje iz kategorije likeri i sirupi.

  Put razvoja naše kompanije


  Februar 2, 2009

  Probar je osnovan

  Osnovan i registrovan Probar d.o.o. u nacionalnom registru za kompanije. Osnovna delatnost kompanije je distribucija pica u HoReCa kanalu


  Februar 2, 2009

  May 10, 2015

  Nasa online prodavnica je online


  May 10, 2015

  Mapa gde se nalazimo